Stručna radionica “Postupak uključivanja nezaposlenih osoba s invaliditetom u profesionalnu rehabilitaciju”

AutorCpr

Stručna radionica “Postupak uključivanja nezaposlenih osoba s invaliditetom u profesionalnu rehabilitaciju”

Dana 06. lipnja 2018. godine u Centru za profesionalnu rehabilitaciju Osijek, Tadije Smičiklasa 2, održana je stručna radionica “Postupak uključivanja nezaposlenih osoba s invaliditetom u profesionalnu rehabilitaciju”. Nositelj radionice je Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Zagreb dok je organizator Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek. Radionica je namijenjena stručnim radnicima Centra te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

IMG-35769a8d2c594a2ae4e8e58cc7922ad3-V

Nakon pozdravnih govora Damira Junušića iz CPR-a Osijek, Ivana Ravlića iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Osijek te Natalije Vičević – ZOSI Zagreb,  na radionici su obrađene teme  kako slijedi:  Natalija Vičević ispred Zavoda za vještačenje i prof. rehabilitaciju – “Standardi usluga profesionalne rehabilitacije i primjeri iz prakse”, Marjana Petkoviček također iz ZOSI-ja – “Hodogram uključivanja nezaposlenih osoba s invaliditetom u prof. rehabilitaciju”, Filip Kozlica iz CPR -a Zagreb – “Zaštita osobnih podataka u radu Centra Zagreb”, Martina Sajko Olovec iz HZZ Zagreb – “Uključivanje nezaposlenih osoba s invaliditetom u profesionalnu rehabilitaciju ” dok je Nina Šatvar ispred CPR-a Osijek prezentirala rad Centra Osijek.

IMG-64a4c7d21739d07c93a06a12fd82361e-V

Na radionici su, pored razmjene iskustava i primjera iz prakse te tekućih problema obrađena i druga pitanja vezana uz ustroj novog modela sustava profesionalne rehabilitacije.

Program stručne radionice možete pogledati na poveznici.

O autoru

Cpr administrator

Napiši odgovor